SAMSUN'DA SERVİS ÜCRETLERİ NETLİK KAZANMADI

12 Eylül 2022 Pazartesi günü 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlayacak. Türkiye’nin birçok ilinde veliler günler öncesinden çocuklarını servislere yazdırırken, Samsun’da ise veliler henüz beklemede. Geçen yıllarda çok önceden belli olan servis ücreti fiyat tarifesi, bu yıl netlik kazanmadı.

600 TL'NİN ALTINA DÜŞMEMESİNİ İSTEDİLER

Servisçiler yeni eğitim-öğretim yılında 440 TL olan en kısa mesafe ücretinin 600 TL’nin altına düşmemesini isterken, Samsun Büyükşehir Belediyesi ise bu dönemde toplu taşımaya zam yapmak istemediklerini servisçilere bildirdi. Samsun Servisçiler Odası yetkilileri, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler ve oda yetkilileri ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne giderek fiyat tarifesi hakkında görüşeceklerini ve taleplerini ileteceklerini belirttiler.

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Öğrenci servis ücreti fiyat tarifesinin belli olmamasından dolayı okulların açılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen Samsun’da öğrenciler henüz servislerle anlaşma sağlayamadı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.