Samsun'da o zanlıyı narkotik yakaladı Samsun'da o zanlıyı narkotik yakaladı

OLAY, ATAKUM'DA MEYDANA GELDİ 

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde meydana geldi.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

ARACIN İÇİNDE DARP EDİLDİ 

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Avni Asal İlkokuluna ait otoparkta okul müdürü Fırat Ş. (58) tanımadığı 2 kişi tarafından aracının içinde darp edildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI 

Saldırganlar kaçarken, hastaneye kaldırılan ve darp sonucu yaralanan Fırat Ş. tedavi altına alındı.

SALDIRGANLARI TANIMADIĞINI SÖYLEDİ 

Yaralı müdür kimseyle bir probleminin bulunmadığını belirterek, saldırganları tanımadığı söyledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırmada 2 saldırganın olay sonrası bindiği aracı tespit etti.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 

Polis darp olayına karışan 17 yaşındaki A.M.C. ile olay sonrası saldırganların bindiği araçta bulunan O.K.(34) ve Y.U.'yu (25) gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen A.M.C. ile Cinayet Bürosundaki işlemleri tamamlanan O.K. ve Y.U., Samsun Adliyesine sevk edildiler. Darp olayına karışan ikinci kişi olan A.Y.'nin (24) ise yakalanmasına çalışılıyor.

OLAYIN NEDENİ, KİŞİSEL MESELE 

Olayın, okulda yaşanan bir problemle ilgili olmadığı, kişisel bir meseleden kaynaklandığı öğrenildi. 

Fotoğraf açıklaması yok.

"ACİL ŞİFA DİLİYORUZ"

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü, olayda yaralanan okul müdürüne geçmiş olsun dileklerini ileterek şu ifadeleri kullandı; 

Hüseyin Avni Asal İlkokukulu Müdürümüz Fırat Şad hocamız okul çıkışı kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından okulun bahçesinde yapılan saldırı sonucu darbedilmiştir. Fırat hocamıza Allahtan acil şifalar diliyoruz...

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.