CHP İl Başkanı Fatih Türkel ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı EYT düzenlemesini olumlu karşıladıklarını belirterek, 'İyiye iyi deriz' dedi.

"HAKLARI VERİLMİŞ OLDU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğmiz gün açıklanan EYT düzenlemesini detayları, emekli olmayı bekleyen milyonlarca vatandaşta sevince neden olurken, CHP Samsun İl Başkanı Türkel, EYT'nin çıkmasında muhalefet parti olarak katkılarının büyük olduğuna işaret etti. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun EYT konusunu sık sık gündeme getirdiğini söyleyen Türkel, "Muhalefet olarak bizim bu konuda katkımız büyük. Genel başkanımız sık sık bu konuyu gündeme getirdi. Mağduriyetlere yol açan EYT probleminin çözümlenmesi bizim için de, olumludur. Güzel oldu. Mağdurlara hakları verilmiş oldu. İyiye iyi demek lazım. İyi işleri takdir etmek lazım" diye konuştu.

"YAPMAK ZORUNDA KALDILAR"

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy da EYT ile ilgili açıklamasında şunları dile getirdi. "EYT ile ilgili daha önce oy kaybına da neden olsa çıkartmayacaklarını söylemişlerdi. Ancak şu an oy kaybettiklerini gördükleri için EYT düzenlemesini yapmak zorunda kaldılar. Bu düzenlemenin şu an gündeme getirilmesi tamamen seçim yatırımıdır. Ancak biz burada halkımızın menfaatine olan bu düzenlemeyi olumlu karşılıyoruz."

Haber Kaynak: S. Gökhan UÇAROĞLU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.