Samsun'da Memurlar 'Geçinemiyoruz' Dedi, Bordro Yaktı KESK Samsun Şubesi üyeleri, ekonomik sorunlar nedeniyle geçinemediklerini insanca yaşanacak ücret talep ettiklerini belirterek, bordro yaktı.

Samsun'da KESK üyeleri, ekonomik sorunlar nedeniyle fatura ve borç yüklerinin arttığını öne sürdü ve bordrolarını yakarak, protesto etti.

"TOPLU SÖZLEŞME YENİLENSİN" İlkadım İlçesinde bir araya gelen KESK Samsun Şubeler Platformu üyeleri, ellerinde 'Toplu Sözleşme Yenilensin', 'Bodrolarımızı Yakıyoruz' dövizleri taşıp ekonomik sorunların giderek arttığını belirterek yetkilere seslendi.

"KOŞULLAR AĞIRLAŞIYOR" Grup adına açıklamalarda bulunan Uğurcan Albak, tüketilen her şeyin fiyatının dövizle arttığını belirterek, "Yoksulluğumuz arttı. Gittikçe ağırlaşan koşullarda bırakalım altı ay sonrasını yarın nasıl bir ülkeye uyanacağımızı bilmiyoruz. KESK olarak, tüm kamu emekçilerini insanca yaşamaya yetecek bir ücret talebine sahip çıkmaya, hayat pahalılığına, adaletsiz vergi sistemine, yoksulluk, yolsuzluk ve israf düzenine karşı emeğin haklarını korumak için birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz ve yoksulluğumuzun belgesi bordrolarımızı yakıyoruz" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.