Memleket Partisi Samsun 7. Sıra Milletvekili Adayı Doğukan Ekiz, "Aydınlık, çağdaş, umut dolu bir Türkiye Cumhuriyeti hayalimiz için AK Parti iktidarının yolunda koşar adımlarla ilerleyen Memleket Partisi üyeliğimden ve Milletvekili adaylığımdan istifa ediyorum" dedi.

İKTİDAR YOLUNDA KOŞAR ADIMLARLA İLERLİYOR

Ekiz yaptığı açıklamada, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Genel Merkez yönetimine tepkisini dile getirerek, şunları söyledi:
"Memleket Partisi’nde siyasete adım atma heyecanında bulunan bizler için, umut olduğunu düşündüğümüz Genel Başkan Muharrem İnce’nin ve Genel Merkez Yönetimi’nin söylem ve eylemlerinin AK Parti iktidarının ekmeğine yağ sürdüğü açıkça biz gençler tarafından görülmüştür. Milyonlarca insan gibi benim de 24 yıllık yaşantımın 21 yılı AK Parti iktidarı tarafından her gün baskıların, işsizliğin, ötekileştirmenin daha da arttığı ve geleceğimizin el birliğiyle yok edildiği günleri görerek geçti. Bu günlerin tekrarlanmaması adına aydınlık, çağdaş, umut dolu bir Türkiye Cumhuriyeti hayalimiz için AK Parti iktidarının yolunda koşar adımlarla ilerleyen Memleket Partisi üyeliğimden ve Milletvekili Adaylığımdan istifa ediyorum."

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERDİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini açıklayan Ekiz, "Ülkemizin ve halkımızın içerisinde bulunduğu ağır şartlar nedeniyle hayati önem arz eden değişim ve kalkınma gerekliliği bulunmaktadır. Bu değişim ve kalkınma için de en doğru adımlarla ülkeyi aydınlık bir geleceğe götüreceğine inandığım Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerimi tüm kamuoyu önünde bildiriyorum. Tüm yurttaşların tarihi sorumluluğu olduğuna inandığım 14 Mayıs seçiminin aydınlığa çıkan yol olacağına ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkeyi tarihi bir sorumlulukla yöneteceğine, ötekileştirmenin kalktığı bir arada yaşamın hayata geçtiği bir ülke ortaya çıkacağına inancım sonsuzdur."

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.