Samsun'da Markette Hareketli Dakikalar! Samsun'da iddiaya göre  bir zincir marketin şubesine giren silahlı soyguncu kasiyerin kafasına silah dayayıp, kasadaki paraları istedi

Samsun'da bir zincir market şubesine girdiği iddia edilen silahlı soyguncu, kasiyer genç kadının kafasına silah dayayıp paraları istedi. Bir el ateş eden kimliği belirsiz kişi, paraları alamadan kaçtı

YÜZÜNÜ BEZ İLE KAPADI

İddiaya göre  İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Ihlamur Bulvarı üzerindeki market şubesinde meydana gelen olayda  yüzünü beyaz bez ile kapatan ve elleri cerrahi eldivenli olan kimliği belirsiz bir kişi, zincir marketin şubesine girdi.

KAFASINA SİLAH DAYADI

Marketin alt kısmında bulunan kadın çalışan 21 yaşındaki E.M.'nin kafasına silah dayayıp paraları istedi. E.M., kimliği belirsiz soygun şüphelisine kasanın kendisinde olmadığını söyledi. Bu sırada marketteki erkek çalışan 34 yaşındaki F.E. , alt kata indiğinde soyguncuyu genç kadının kafasına silah dayamış vaziyette gördü. Olaya müdahale etmek isteyen F.E.'ye elindeki tabancayla bir el ateş eden hırsız, para alamadan panik içinde marketten kaçtı.

KURU SIKI ÇIKTI

Olayda yaralanan olmazken, silahın kuru sıkı tabanca olduğu tespit edildi. Olay yerine polis sevk edildi. Polis, marketin önünde soygun girişiminde bulunan şahsa ait içinde atık pet şişeler bulunan karton kutu ele geçirirken, şahsın yakalanması için çalışma başlattı.