Atakum Halk Eğitim Merkezi'ndeki usta öğreticiler, yardımseverler tarafından bağışlanan kumaşlarla depremzede vatandaşlar için diktikleri kıyafetleri afet bölgelerine göndermelerinin ardından şimdi de termal uyku tulumu üretimine başladı.

BÖLGEYE GÖNDERİLDİ

Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Altuntaş önderliğinde başlatılan çalışmalar kapsamında usta öğretici kadınlar; depremin hemen ardından gece gündüz demeden kadın, erkek ve çocuklar için eşofman takımları, pijamalar, pantolonlar, namaz etekleri dikerek afet bölgesine gönderdi.

UYKU TULUMU DİKİYORLAR

Yaptıkları çalışmaların bunlarla sınırlı olmadığını, gece gündüz demeden depremzede vatandaşlar için çalıştıklarını dile getiren Giyim Öğretmeni Fatma Dönmez, "Müdürümüz Erkan Altuntaş önderliğinde depremin hemen aradından arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bağışlanan kumaşlarla kıyafet dikmeye başladık. Kadın, erkek ve çocuk kıyafetleri diktik. Kısa sürede çok yol katettik ve yardımları bölgeye gönderdik. Şimdi de termal uyku tulumu dikiyoruz ve yeterli sayıya ulaştıkça vatandaşlarımıza göndermeye başlayacağız. Yardımlarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.