İYİ Parti Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığını yoğun katılımın olduğu bir toplantıda açıklayan iş insanı İmren Nilay Tüfekçi, "Bu şehir 14 Mayıs itibariyle değerlendirilemeyen potansiyelini konuşmaktan başka hiçbir şey yapmayanları bir kenara bırakacak ve sadece bu şehir için hizmet edecek çalışkan kadrolara partimiz sayesinde kavuşacaktır" dedi.

GENÇLER GELECEĞE UMUTLA BAKACAK

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı binasında partililerin yoğun katılımıyla aday adaylığını açıklayan Tüfekçi, "Biz Türkiye'nin değil dünyanın en önemli şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Önce bunu içselleştirmeli, bunun farkında olmalıyız. Öyle bir şehirden bahsediyoruz ki büyük potansiyelinin olduğu herkes tarafından sürekli dile getirilen lakin o potansiyelin her zaman gerisinde bırakılan Samsun için işte şimdi harekete geçme vakti. Bu şehir için artık istihdam vakti gelmiştir. Tarımda öncü olma, turizmde ileriye doğru adım atma vakti gelmiştir. Bu şehrin artık sanayide öncü şehir olarak adını yazdırma zamanı gelmiştir. 14 Mayıs itibariyle bu şehirde yaşana gençler geleceğe umutla bakacak. Anneler evlatlarını başka şehirlere hatta başka ülkelere gönderip onlara hasret kalmayacak. Babalarımız iş ve aş kaygısı hissetmeyerek çocuklarının yarınlarından korkarak uykusuz kalmayacaklardır. Bizim bütün mücadelemiz bunu sağlamak için olacaktır" diye konuştu.

AZINA RAZI OLMAYACAĞIZ

"Bu şehir 14 Mayıs itibariyle değerlendirilemeyen potansiyelini konuşmaktan başka hiçbir şey yapmayanları bir kenara bırakacak ve sadece bu şehir için Samsun için hizmet edecek çalışkan kadrolara partimiz sayesinde kavuşacaktır" diyen Tüfekçi sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kurtuluş ve kuruluşun şehrindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün meşaleyi yaktığı şehirdeyiz. İşte tam da bu yüzden eğer bir cümlenin içinde Samsun geçiyorsa hiç bir zaman azına razı olamayız. Bugün çocukların güldüğü, gençlerimizin mutlu, kadınlarımızın güçlü, babaların iş ve aşa sahip olduğu Samsun'u beraberce kurmanın günüdür. Samsun'un tarihine, coğrafyasına ve kendisine yakışan şekilde o yere kavuşturmanın zamanı gelmiştir. Aziz milletimin iyi olma zamanıdır. Samsun'un iyi olma zamanıdır. Samsunlunun iyi olma zamanıdır. Bu duygu ve düşüncelerimle Samsun iyi parti milletvekilliği aday adaylığımı siz değerli hemşerilerime açıklamaktan gurur duyuyorum. Duamız hayırlara, hizmete Samsun'a ve gerçekten Samsunlulara yararlı olacaksa bu kutlu vazifenin, bu kutlu görevin bize nasip olması yönündedir."

AKSOY DA BAŞARI DİLEDİ 

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy da Tüfekçi'ye çıktığı yolda başarı dileyerek, "Bu mücadelede 'ben de varım' diyerek yola çıkan iş kadını İmren Nilay Tüfekçi hanımefendi bugün buradan, Samsun'dan milletvekili aday adaylığını açıkladı. Çıkmış olduğu bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.