Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ilçelerden merkeze gelecek olacak vatandaşlar için durak noktaları açıklandı. Durakların kısıtlamasına tepki gösteren vatandaşlar, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi'nin açılmasıyla daha da mağdur olduklarını söyledi.

YENİ PLAN HAZIRLANDI

İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi'nin açılmasının ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi
tarafından hazırlanan yeni ulaşım planında, yolcu indirme-bindirme noktalarında kısıtlamaya gidildi. Doğu bölgesinde durak noktaları Tekkeköy Merkez, 19 Mayıs Sanayi, Örnek Sanayi, Lovelet, Belediye Evleri, Piazza, Batı bölgesinde OMÜ, Türk-iş, Karayolları, Güney bölgesinde ise Toybelen Sanayi, otogar ve güzel sanatlar olarak belirlendi.

YORUM YAĞMURUNA TUTTULAR

Durak kısıtlamasına hem bazı vatandaşlardan hem de şoförlerden tepki geldi. Vatandaşlar uygulamanın mağdur ettiğini belirtirken, şoförler ise yolcularla karşı karşıya geldiklerini ve sık sık tartışmalar yaşadıklarını dile getirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabında paylaşılan durak noktalarının bulunduğu paylaşım ise yorum yağmuruna tutuldu.

YENİ DÜZENLEME ÇAĞRISI

Vatandaşlar, durak kısıtlamasıyla eskisinden daha mağdur olduklarını, değişen bir şey olmadığını belirterek, "Rahat ettiğimizi düşünürken, daha büyük bir çileyle karşı karşıya kaldık" diyerek yeni düzenleme yapılması için çağrıda bulundu.  

İşte o paylaşım ve gelen tepkiler;

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.