ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. İlkadım Suni Çim Saha’da oynanan final maçında şampiyon belli oldu. Final maçını kazanan İllerde VAR takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Potansiyel Ofsayt takımı ikinci olurken, 2023 Adaylar FK üçüncü ve Wednesday dördüncü oldu. 

‘DOSTLUK KAZANDI’

TFFHGD Samsun Şubesi Başkanı Samet Çiçek, “TFFHGD Samsun Şubesi olarak camiamıza hizmetleri bulunup ebediyete göç eden rahmetli üyelerimize adadığımız İlkadım Baruthane Suni Çim Sahada oynanan Geleneksel Ramazan ayı Futbol Turnuvamız dostluk ve birlikteliğin kazanmış olduğu final ve 3.'lük 4.'lük müsabakaları ile son buldu. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi. 

ÖDÜL VE HEDİYELER VERİLDİ 

Bafraspor ikinciliğe yerleşti Bafraspor ikinciliğe yerleşti

Turnuvanın son gününde final ve 3.'lük 4.'lük müsabakalarını yöneten Kahramanmaraş ve Malatya illerinden nakil gelen hakemler Günseli Öz, Hilal Sarıtaş’a katkı ve emeklerinden dolayı başkan Samet Çiçek tarafından derneğin atkısı ve eşofman takımı hediye edildi. İlk dört sıraya giren takımların kalecilerine ve gol kralı olan Sefa Tekin'e ise çeşitli hediyeler takdim edildi.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.