Türk Kızılay Samsun İl Başkanlığı himayesinde faaliyet gösteren Genç Kızılay Samsun başlatmış oldukları “Köy Okulları Şenleniyor“ projesiyle yardıma muhtaç çocuklara kıyafet yardımında bulunuyor


 
TESPİTLER YAPILIYOR

Genç Kızılay Samsun İl Başkanı Feyzullah Bilal Şenaaslan proje ile ilgili yaptığı açıklamada: “Köy Okulları Şenleniyor temalı projeyle ilimizdeki dezavantajlı köy okullarımızı tespit ediyoruz. Gönüllülerimizle birlikte bizleri temsil eden, yerli figürlerimiz olan Nasrettin Hoca ve Keloğlan gibi karakterlerimizi yağlı boya çalışmasıyla duvarlara çiziyor, gittiğimiz her köy okulunda yardıma muhtaç çocuklarımıza kıyafet yardımında bulunuyoruz” dedi.

TADİLAT YAPILACAK

Projenin başladığını kaydeden Şenaslan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Genç Kızılay Samsun il yönetimi ve gönüllüleriyle birlikte, “Köy Okulları Şenleniyor” projenin ilk etabını Havza Arslançayırı İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Projemizi daha da genişleterek Samsun Valiliği'nin destekleriyle tadilata ihtiyaç duyulan okullarımızı tespit ederek, elimizden geldiğince iyileştirmeleri sağlayacağız."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.