Özel Samsun Evde Bakım Merkezi, uzman kadrosuyla doktor muayenesi, hemşirelik, laboratuvar, yara bakım, yoğun bakım, fizik tedavi ve fizyoterapi, sonda, serum, enjeksiyon, hasta refakatçi ve bakım hizmetleriyle hastaların hayatını kolaylaştırıyor.

26-evde bakım (1).jpeg

SAĞLIK BAKANLIĞI RUHSATLI

Deneyimli ve uzman kadrosuyla 7 gün 24 saat hizmet veren ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlı Özel Samsun Evde Bakım Merkezi, aynı zamanda ameliyat sonrası bakım, palyatif bakım, radyoloji (ultrason-eko-ekg) ve evde tıbbi cihaz satış kiralama hizmetleri de veriyor.

544.jpg

HASTALARA HİZMET VERİYORUZ

Özel Samsun Evde Bakım Merkezi hakkında bilgi veren Dr. Ayşe Nuray Enseli, "Sağlık Bakanlığı ruhsatlı merkezimiz, 2021 yılı Aralık ayından itibaren hizmet vermeye başladı. 3 hekim, 4 hemşire ve sosyal hizmetler uzmanıyla hizmet vermekteyiz. Yatağa bağımlı, hastaneye gidip gelmekte sorun yaşayan nörolojik hastalar, palyatif tedavi alan hastalar, onkoloji hastaları, engelli vatandaşlarımız, ameliyat sonrası evde tedavisi devam eden hastalarımız; ev konforunda hizmet almaktalar" diye konuştu.

26-evde bakım (2).JPG

TEDAVİLERİ EVDE YAPILIYOR

7 gün 24 saat hizmet verdiklerini ve sürekli ulaşılabilir olduklarının altını çizen Enseli, "Hastaneye gitmek istemeyen, evde tedavi olmak isteyen hastalarımız oluyor. Özel Samsun Evde Bakım Merkezi olarak onların da tedavilerini düzenliyoruz. Ayrıca kan ve idrar testi talep eden vatandaşlarımızdan evlerinde testlerini alıp, anlaşmalı laboratuvarlarda tetkini yaptırıyoruz ve sonuçlarıyla hastalarımızı değerlendiriyoruz. Evde bakım hizmetiyle riskli hastaların da enfeksiyon riskini önlemiş oluyoruz. Genç ya da ileri yaşta olan ve bizden hizmet almak isteyen tüm hastalarımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz" dedi.

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN. 

26-evde bakım (1).jpg 

26-evde bakım (4).JPG 

26-evde bakım (5).JPG 

26-evde bakım.JPG