Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile Türkiye İş Bankası A.Ş. arasında, Bankanın düzenlemiş olduğu Esnaf ve Sanatkarların avantajlı bankacılık ürünleri içerikli kampanyasından yararlanması için bir protokol  imzalandı.

SIFIR FAİZLİ 50 BİN TL KREDİ VE AVANTAJLI POS PAKETİ KAMPANYASI 

 Samsun Bölge Satış Müdürlüğü , Bölge Müdür Yardımcısı Erkan Bozkurt,  İş Bankası Samsun Şube Müdürü Ömer Akdoğan ve  Samsun Şubesi Ticari İş Birimi II. Müdürü Mustafa Kaynak, Birliğimizi ziyaret ederek , Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler ’e konu ile ilgili bilgi paylaşımı gerçekleştirdiler.  

Esnaf ve Sanatkarlarımıza yönelik Türkiye İş Bankasının avantajlı kredi paketleri konusunda Başkan Güler’e bilgi verildi.

Ziyaret sonrası Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler ile İş Bankası Samsun Şubesi Müdürü Ömer Akdoğan arasında bir protokol imzalandı.

Protokol uyarınca 2023 yılında İş Bankası ile ilk defa çalışmaya başlayacak ya da hesapları inaktif olan Esnaf ve Sanatkarlara 50 bin liraya kadar 0 faizli ticari kredi ve avantajlı POS paketi kampanyasından yararlanma hakkı tanındı.
 
Bu kampanyanın süreli olduğu ve İş Bankasının Samsun’daki tüm şubelerinde geçerli olduğu belirtildi. Protokolde ayrıca esnaf ve sanatkarların yararlanacağı avantajlı bankacılık ürünleri de yer aldı.
 
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, esnafa can suyu olabilecek her türlü katkı için imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayarak, “İş Bankasına da esnaf ve sanatkarımıza yönelik hazırladıkları avantajlı bankacılık ürünleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Türkiye İş Bankası yetkilileri protokolün ilimize hayırlı olması dileklerini ifade ederek , yaşadığımız felaketlerin yaralarını sarmak, acıları bir nebze de olsa hafifletebilmek için el ele vermeye, dayanışma içinde olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu bu vesile ile ülkemiz için bir kez daha başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini paylaştılar

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.