Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, TESK Başkanı Palandöken'in açıkladığı 'elektrikte esnaf tarifesi' uygulanması ile ilgili talebi desteklediklerini açıkladı.

12- metin sinecek (4).jpg

TALEBİ DESTEKLİYORUZ

Sinecek, elektrik faturalarının esnafı zorda bıraktığını söyleyerek, "Genel Başkanımız Palandöken'in yaz mevsimiyle dolapların, klimaların daha fazla çalışacağının da göz önünde bulundurularak esnafımıza özel bir fiyatlandırma ile elektrik faturalarında esnaf tarifesi çıkarılması konusunda ki çağrısını destekliyoruz" dedi.

12-metin sinecek.jpg

UYGULANIRSA ESNAF NESEF ALIR

Esnafların pandemi sürecinin ardından baş gösteren ekonomik sorunlardan ciddi manada etkilendiklerini kaydeden Metin Sinecek, esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu hatırlattı. Kredi desteklerinin sürdüğünü ancak esnafa elektrik kullanımı konusunda da indirimli tarife getirilmesi gerektiğini kaydeden Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sinecek, şunları dile getirdi:

"Esnafın en önemli harcama kalemini elektrik faturaları oluşturuyor. Yüksek faturalar zor günler geçiren esnafımızı iyiden iyiye bunaltıyor. Bu nedenle TESK Genel Başkanımız Palandöken'in esnaf için indirimli elektrik tarifesi talebi yerindedir. Bizde bu talebi destekliyoruz. Esnafımıza daima sahip çıkan ve destek veren hükümetimizden esnaf için elektrikte indirimli 'Esnaf Tarifesi' uygulanması konusunda beklentimiz vardır. Bu talebi yerine getirilir ise esnafımız bu yaz ayında pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle bozulan işlerini toparlarken, indirimli elektrik faturası tarifesi ile de bir nebze olsun nefes alacaktır."

Ercan ÜSLÜ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.