Samsun'da Elif ve Murat'ın Mutlu Günü Samsun'da Elif Çağlayan ile Murat Tercanlı, masal gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi

Samsun'da 1 Nolu Dolmuş Hattı Başkanı Sadık Tercanlı- Necla Tercanlı çiftinin oğulları Murat Tercanlı ile Hüseyin Çağlayan-Dursune Çağlayan çiftinin kızları Elif Çağlayan düzenlenen düğün töreni ile dünyaevine girdi.

GÖRKEMLİ TÖREN Canik Kültür Merkezi Çırağan Salonu'nda yapılan davetlilerin ve aile dostlarının katıldığı düğün törenin de sevenleri genç çifti yalnız bırakmadı. Salona alkışlar eşliğinde giren genç çiftin dansı davetlilerden büyük beğeni aldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER Elif ve Murat çifti, ilk danslarının ardından oyun havalarına eşlik ederek eğlenceli dakikalar geçirdi. Genç çift eğlenceli dakikaların sonrasında tebrikleri kabul ederek, mutluluklarına ortak olan davetlilere teşekkür etti.

YALNIZ BIRAKMADILAR Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın'ın yanı sıra SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, siyaset, ticaret ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Umut Can EREN