OLAY, ATAKUM İLÇESİNDE MEYDANA GELDİ

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi'nde meydana geldi.

KİRA ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI

İddiaya göre, iş yeri sahibi olan M.T.S ile, Çarşamba'da bulunan kiracısı F.Ş. arasında kira anlaşmazlığı oluştu. Yalı Mahallesi'nde buluşan iki husumetli arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından F.Ş ve yanında C.A. silahla ateş edilmesi sonucunda bacağından yaralandı. Olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.

2 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine gelen ambulans ekipleri, C.A'yı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Hakültesi Hastanesi'ne, F.Ş'yi ise Samsun Eğitim ve Araştıma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

10 GÖZALTI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili yaptıkları çalışmada, olay yerinden kaçan M.TS, O.A(21), Ş.Y(31), A.Y(21), A.İ(37), B.Ö(19) ve C.K(18) ile birlikte 3 kişi daha yakaladı. M.T.S ile birlikte 3 kişi emniyette ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken,  O.A, Ş.Y,  A.Y,  A.İ, B.Ö. ve C.K. ise Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

8 ZANLI TUTUKLANDI

Dün sabah emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Y.Y ve M.T.S  tekrar adliyeye intikal etti ve sabah adliyeye sevk edilen 6 zanlı ile birlikte toplamda 8 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynak: Emre ÖNCEL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.