Açıklamada, İlçedeki algı operasyonlarına ilişkin en teknik en donanımlı adayın İnşaat Mühendisi Murat Şenel olduğu belirtilirken, "Kimsenin sayemizde bu kentin beş yılını daha boşa harcamasına tahammülümüz yok" ifadelerine yer verildi. 

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş: "Ekonomiye katkı sağlayacak" TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş: "Ekonomiye katkı sağlayacak"

CHP İlkadım'dan gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi; 

Biz CHP'liler artık kendi partimize, kendi adaylarımıza oy vereceğiz. Kimsenin sayemizde bu kentin beş yılını daha boşa harcamasına tahammülümüz yok. Oylarımız CHP'ye. Birilerinin algı yönetimine inanmıyoruz. Kazanıyoruz.

Öte yandan daha önce KANAL S ekranlarında partililere kendisini destekleme çağrısı yapan Şenel, "CHP'nin kaybetmesi umrumuzda değil" diyen Akşener'in sözlerini hatırlatarak, "2019'daki seçimlere konjektür gereği Millet İttifakı ile girildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2023 seçimlerini baz alalım; CHP 51 bin küsür oy aldı, İYİ Parti 30 bin oy almış. Kimin kimi desteklediği gayet ortada. Zaten Necattin Demirtaş da 90 üzeri bir oy alarak gelmiş. Daha önceden de Demirtaş'a destek vermiştik CHP'nin oylarıyla seçilmişti ama şimdi CHP, Akşener'in de söylediği gibi kendi adaylarıyla yol alıyor. Dolayısıyla benim açımdan önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin blok oyu olan tek parti olduğunu söylüyorum." demişti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.