CHP Tekkeköy Belediye Başkan adayı adayı Mehmet Korkmaz, "Şimdi arzu ettikleri kim varsa aday olarak partiye entegre edebilirler. Ancak unutulmasın ki bana güvenen insanların haklarını sonuna kadar savunmak adına, bunlarla nasıl mücadele etmek gerekirse öyle, yani onların anladığı lugatla mücadele etmeye devam edeceğim" diyerek aday adaylığından çekildi.

DEFANSLA KARŞI KARŞIYA KALDIM

CHP Tekkeköy'de aday olması beklenen Korkmaz, sosyal medya hesabından sitem dolu bir mesaj yayımladı. Aday adaylığından çelikdiğini duyuran Korkmaz, "Yaklaşık 80 gündür partim içerisinde sürdürülebilir sistemli, bilimsel ve akılcı bir düzenin kurulmasını istemeyenler tarafından organize şekilde düzenlenen bir defansla karşı karşıya kaldım.

Çünkü sistem demek liyakat demek, şeffaflık demek, bilgi demek, beceri demek, vizyon demek, dürüstlük demektir. Maalesef bunların hiçbirisi bu şahsiyetlerde yok. O kadar pespaye ve vicdansızlar ki kendi çıkarları doğrultusunda durmaksızın yalan söylüyor ve hiç durmadan fitne üretiyorlar. Kendini yetiştirmiş, bilgi, vicdan ve ahlak sahibi vizyoner pırıl pırıl parıldayan kendi öz evlatlarına solculuk yaptırmıyorlar. Maalesef aymaz yöneticilerin beceriksiz yönetimleri de bu harika insanların ortamdan ayrılıp sahayı terk etmelerine sebep oluyor" dedi.

Samsun'da ayrıldığı kadının evinin kapısını ateşe verdi Samsun'da ayrıldığı kadının evinin kapısını ateşe verdi

İSTEDİKLERİ İSMİ PARTİYE ENTEGRE EDEBİLİRLER 

Aday adaylığı süreci boyunca ayak oyunlarını savuşturmaya çabaladığını öne süren Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Partinin kendi bünyesinden çıkan yetişmiş özevlatları dururken ve yine birilerinin kendi çıkarları doğrultusunda partiye sunulan farklı dünyanın siyasilerinden medet umuldu. Ve böylece malesef çok değerli 80 koca gün heba edildi. Sadece, her şeye rağmen son derece halisane duygularla, saf ve tertemiz düşüncelerle partilerini ve beni büyük bir tutkuyla destekleyen iyi insanlar için üzülüyorum. Ve sizlere bildiriyorum ki ben Mehmet Korkmaz CHP Tekkeköy Belediye Başkan A. Adaylığından çekiliyorum. Şimdi arzu ettikleri kim varsa aday olarak partiye entegre edebilirler. Ancak unutulmasın ki bana güvenen insanların haklarını sonuna kadar savunmak adına, bunlarla nasıl mücadele etmek gerekirse öyle, yani onların anladığı lugatla mücadale etmeye devam edeceğim."

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.