Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı,  bağımlılıkla mücadelede ödül verilmeden çalışmaların sürdürüldüğünü, ailelere, muhtarlara ve öğretmenlere seminerler düzenleneceğini belirtti. 

VALİ DAĞLI BAŞKANLIK ETTİ 

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, ilgili kamu kurumlarının yöneticilerinin katılımıyla 'Ladik Akdağ Gençlik, Eğitim ve Sporcu Kampı'nda gerçekleştirildi.

EĞİTİMLER VERİLİYOR

Bağımlılıkla mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülmesinin yanı sıra yaz aylarında çocuk ve gençlere yönelik yürütülmekte olan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda,  Vali Dağlı, tüm bağımlılıklarla mücadele kapsamında bilgilendirmeler yapılıp, eğitimler verildiğini ifade etti

KATKI SAĞLAYACAK

Çocukların zararlı alışkanlıklara yönelebilecekleri boş vakitlerinin olmaması için düzenlenen bu faaliyetlerle yaz tatilinin dolu dolu geçirilmesini hedeflediklerini belirten Vali Dağlı, sosyal ve sportif faaliyetler ile kültürel etkinliklerin hem çocukların zamanlarını iyi değerlendirmelerine hem de hayatlarını disipline etmelerine fayda sağlayacağını kaydetti.

SEMİNERLER SÜRECEK

Uyuşturucu arzının engellenmesine yönelik çalışmaların da aralıksız sürdürüldüğünü  ve ödün verilmesinin söz konusu olmayacağını belirterek, bağımlılıkla mücadelede iş birliği ve koordinasyonun önemine bir kez daha dikkat çeken Dağlı tüm kurumlara olduğu gibi STK’lar ve ailelere önemli görevler düştüğünü dile getirerek, aileler, muhtarlar, din görevlileri ve rehberlik öğretmenlerine yönelik olarak da seminerler düzenleneceğini söyledi.

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.