Samsun'da bıçak zoruyla parası gasp edilen kişi, polis merkezine şikayette bulunup evine giderken bu kez de gasptan gözaltına alınan şüphelinin oğlu ve arkadaşı tarafından yolu kesilerek sırtından bıçaklandı.

OLAY, ANIT PARK YANINDA MEYDANA GELDİ

Olay, İlkadım ilçesi Anıt Park yanında sabaha karşı saat 05.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta içki içen 33 yaşındaki M.Ö.'nün yolu yine parktan tanıdığı 44 yaşındaki İ.Ö. tarafından kesilerek, bıçak zoruyla 500 lira parası gasp edildi. M.Ö. Gazi Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundu. İ.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. 

 PARASI GASP EDİLDİ

Polis merkezine ifade verip evine gitmek için yürüyen M.Ö.'nün yolu bu kez de parasını gasp ettiği için gözaltında bulunan İ.Ö.'nün oğlu Y.A.Ö. ile Irak uyruklu arkadaşı  E.F.A.A. tarafından kesildi. "Babam senin yüzünden gözaltına alındı" diyen Y.A.Ö.'nün yanında bulunan Irak uyruklu arkadaşı E.F.A.A., M.Ö.'yü sırtından bıçaklayarak kaçtılar. 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Cakurtaranla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan M.Ö. tedavi altına alındı. Polis bıçaklama olayına karışıp kaçan şüphelileri yakalamaya çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.