Samsun'da Alkol Dehşeti! Son Yolculuğa Uğurlandı Samsun'da birlikte alkol aldığı arkadaşı tarafından otomobilin içinde tabancayla vurularak öldürülen Ahmet Sözen, son yolcuğuna uğurlandı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Aykut A., daha önce kendisini darp eden arkadaşı Ahmet Sözen'i birlikte alkol aldığı otomobilinin içinde tabancayla vurarak öldürdü. Sözen, düzenlenen cenaze töreni sonrası gözyaşlarıyla toprağa verildi.

19 Mayıs ilçesinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Ahmet Sözen için cenaze töreni düzenlendi. Evinin önünde alınan helallikten sonra camiye getirilen Sözen'in cenazesi, kılınan namaz sonrasında aile kabristanlığına toprağa verildi.

NE OLMUŞTU? İddiaya göre 19 Mayıs ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Merkez Cami yanında geçtiğimiz gün gece saatlerinde meydana gelen olayda 29 yaşındaki Aykut A. daha önce birkaç kişi ile birlikte kendisini darp eden arkadaşı 35 yaşındaki Ahmet Sözen ile buluştu. İki arkadaş Ahmet Sözen'in aracında oturup birlikte alkol aldı Bu sırada aralarında daha önceki darp edilme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonucu Aykut A, şoför koltuğunda oturan Ahmet Sözen'e tabancayla ateş açarak olay yerinden evine gitti. Daha sonra polise teslim olan ve adliyeye sevk edilen Aykut A. nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ AT.