TÜRKİYE-GALLER MAÇI SAMSUN'DA 

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri fikstürü açıklandı. Ay-yıldızlı ekibin, D Grubu'nda oynayacağı karşılaşmalar 25 Mart 2023'te başlayıp 21 Kasım 2023'te sona erecek. Türkiye A Milli Takımının 19 Haziran Pazartesi günü Avrupa şampiyonası elemeleri grup aşamasında karşılaşacağı Galler maçının ise Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynaycak.

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ 

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre  Türkiye A Milli Takımının 19 Haziran Pazartesi günü Avrupa şampiyonası elemeleri grup aşamasında karşılaşacağı Galler maçı Samsun'da oynanacak. Açıklama şu şekilde:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, dün gerçekleştirdiği toplantıda A Millî Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler ile yapacağı karşılaşmanın Samsun'da oynanmasını kararlaştırdı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda 19 Haziran Pazartesi günü oynanacak Türkiye-Galler müsabakası, saat 21.45'te başlayacak.

A Millî Takımımız, daha önce Samsun'da oynadığı tek karşılaşmada 1 Mayıs 1996 tarihinde Ukrayna'yı 3-2 mağlup etmiş ve bu karşılaşma rakibimizle A Millî düzeyde yapılan ilk mücadele olarak kayıtlara geçmişti.

Samsun, Galler karşılaşmasıyla ilk kez A Millî Takımımızın resmî bir maçına ev sahipliği yapacak ve 27 sene sonra yeniden Ay-Yıldızlıları ağırlayacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.