KURA ANKARA'DA ÇEKİLDİ

Toybelen’deki 1526 bağımsız bölümden oluşacak olan sanayi sitesi için şuana kadar 900 başvuru olduğu ve başvuru sahiplerinin sanayi alanlarındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi gerçekleştirildi.

"HEYECANLA TAKİP EDİYORUZ"

Aydın Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı;

Yaklaşık 1,5 yıl önce başlayan Toybelen Sanayi Sitemizin bugünkü geldiği noktada kuralarını çekmeye başladık. 3 etaplı kura çekim işlemi yapılacak. Şu an otomotiv grubundaki esnaflarımızın kuralarını çekiyoruz. Yarın da mobilyacılar ve diğer meslekler 3 farklı etapta kuralar çekilecek. Sabah 11.00 civarında kura çekimi Ankara'da başladı. Noter huzurunda çekiliyor ve noterin tastiklemesi ile birlikte bunlar TOKİ sayfasında yayınlanacaktır. Esnaf burada kurduğumuz düzenekle birlikte kuraları takip edebiliyor. Şu ana kadar 400'e yakın kura çekimi işlemi yapıldı. Diğerlerini de takip ediyoruz. Gün içerisinde bitecektir. Esnaf da biz de heyecanla takip ediyoruz. Şimdiden kura sonucu yerleri belirlenerek verilen esnafa hayırlı olsun. Seneye de inşallah iş yerlerine geçip orada çalışmaya başlayacağız. Esnaf ve Samsunumuza hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. 

CANLI YAYINLANDI

700 dönümlük arazi üzerine bin 526’sı dükkan, 82’si ise ticari yapı olmak üzere toplamda bin 608 iş yeri inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.  Başvuru sırasında yüzde 10 peşinat vererek yeni siteden dükkan almak isteyen hak sahiplerinin, iş yerlerinin belirlenmesi için bugün Ankara’da kura çekimi yapıldı. TOKİ Başkanlığı’nda ilk etapta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren esnaf için ayrılan 700 dükkanın kura çekimi canlı yayınlandı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.