İstanbul Esenyurt'ta Alpaslan Çay, metrobüsten inen ve Bafralı olduğu öğrenilen Kader Gökçe'yi ara sokağa zorla götürüp boynuna ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti.

WhatsApp Image 2022-04-07 at 14.45.01.jpeg

KADER GÖKÇE SAMSUNLU ÇIKTI

Samsun'un Bafra ilçesinden yıllar önce İstanbul'a yerleşen Gökçe ailesinin kızları, sokak ortasında öldürüldü. Olay, Esenyurt'ta Turgut Özal Mahallesi'nde meydana geldi. 24 yaşındaki Kader Gökçe metrobüs durağının üst geçidinden indikten sonra yolda yürürken, 28 yaşındaki Alparslan Çay, genç kızın arkadan yanına yaklaşarak, kolundan tuttu. Alparslan Çay, Kader Gökçe’yi ara sokağa götürmek istedi ancak Gökçe buna direndi. Çay, Gökçe’yi direnmesine rağmen kolundan tutarak zorla 116. Sokak’a götürdü. Burada belinden tabancayı çıkartan Çay, Gökçe’nin boynuna ateş etti. Gökçe, kanlar içinde yere yığılırken, bir süre etrafına bakınan Çay daha sonra namluyu başına dayadı ve tetiği çekti. Çevredekilerin korku dolu anlar yaşadığı olay sonrası polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

WhatsApp Image 2022-04-07 at 14.45.01 (2).jpeg

KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan iki kişiyi de hastaneye kaldırdı. Kader Gökçe ve Alpaslan Çay, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gökçe'nin cenazesi dün, İstanbul'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

DAHA ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Kader Gökçe’nin 14 Aralık’ta Bakırköy Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne giderek tehditten dolayı Alparslan Çay’dan şikayetçi olduğu öğrenildi. 6 Ocak’ta ise Alpaslan Çay’ın Beyoğlu Haliç Polis Merkezi Amirliği’ne giderek ‘kasten yaralama ve yağma’ iddiasıyla Kader Gökçe’den şikayetçi olduğu belirlendi.

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.