Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Kayseri Şekerspor’da ilk yarı ile ikinci yarı arasındaki büyük fark dikkatlerden kaçmıyor. Yeşil-Beyazlı takım ilk yarıda oynanan 17 maçta 13 puan toplarken, ikinci yarıda ise bugüne kadar oynadığı 14 maçta 21 puan toplamayı başardı. Bu başarıda ikinci yarıda görev başına gelen Teknik Direktör Sebahattin Tekin’in büyük katkısı bulunuyor.
Kayseri’nin üçüncü ligdeki tek temsilcisi olan Kayseri Şekerspor, ligde son 3 haftaya girilirken 34 puan ile 16. basamakta yer alıyor. Küme düşme hattında olmasına rağmen umudunu sürdüren Yeşil-Beyazlı takım özellikle ilk yarıda aldığı sonuçlar ile tehlike hattından kurtulamadı. İlk yarıda 3 galibiyet 4 beraberlik ve 10 yenilgi alarak 13 puan ile son sıraya demir atan Kayseri Şekerspor ikinci yarı ile birlikte büyük bir çıkış yakaladı. İkinci yarıda takımın başına gelen Teknik Direktör Sebahattin Tekin ile büyük bir çıkış yakalayan Kayseri Şekerspor, ikinci yarıda bugüne kadar oynanan 14 maçta 21 puan toplayarak ilk yarıdaki toplam puanı geçmiş oldu. Ligin 32. haftasında deplasmanda Güngörenspor ile karşılaşacak olan ekip bu maçı kazanarak küme düşme hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor.
Öte yandan, Teknik Direktör Sebahattin Tekin’in ligin bitimine kısa bir süre kalmasına rağmen birçok takımın transfer listesinde olması dikkat çekiyor. Sebahettin Tekin’in yardımcılığını Ferhat Timoçin ile Murat Kesmez yapıyor.