Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın'da başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından gönderilen tekerlekli ve akülü sandalyeler sahiplerine teslim edil. Salıpazarı Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nın girişimleriyle sahiplerine teslime edilen tekerlekli ve akülü sandalyeler ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. 

JANDARMA İSTEDİ
ANLI GÖNDERDİ

Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan çok fazla vatandaşın olduğunu belirterek Müge Anlı'nın başlattığı sosyal sorumlukluk projesine dahil olmak istediklerini aktardı. Bu ihtiyaca kayıtsız kalmayan Anlı, sandalyelerin jandarmaya ulaşarak dağıtılmasına vesile oldu. 

TEŞEKKÜRLER SAMSUN
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın'da Samsun'a gönderilen tekerlekli ve akülü arabaların dağıtımında yardımcı olanlara  teşekkür etti. Anlı,"Dağıtıma vesile olan Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı başta olmak üzere,Salıpazarı Kaymakamımıza, İlçe Jandarma Komutanlığına çok teşekkür ediyorum" dedi.

AKGÜL'DEN HEDİYE
Programa konuk olan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçede gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri için Müge Anlı ve ekibine ayrıca hayırsever tüm vatandaşlara teşekkür ederek Anlı'ya plaket takdim etti. Başkan Akgül Salıpazarı'na özgü serender maketi hediye etti. 

Müge Anlı programda 20 binin üzerinde tekerlekli ve akülü sandalye göndererek rekorun yeni adı olduklarını duyurdu.