TFF 1. Lig'in 4. haftasındaSamsunspor, bu akşam 19.00'da Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. 

MERSİN İLE 38. RANDEVU!..
Samsunspor, Mersin İdman Yurdu ile bugüne kadar 37 müsabakada karşı karşıya geldi. Samsunspor, 37 maçtan 13'ünü kazanırken, Mersin İdman Yurdu 15 maçı kazandı. 9 maçta ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Mersin'de oynanan 18 maçın 13'ünü ev sahibi ekip kazanırken, Samsunspor 2 kez galip geldi. 3 maç ise beraberlikle tamamlandı.

GOL ÜSTÜNLÜĞÜ MERSİN'DE!
Samsunspor ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanan 37 karşılaşmada 36 golle Mersin İdman Yurdu önde olurken, Samsunspor rakibine 34 golle karşılık verdi.

DÜDÜK ÖĞRETMENOĞLUNDA!..
Yeni Mersin Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmada düdük Mustafa Öğretmenoğlu'nda. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Serdar Akçer ile Mustafa Sönmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgay Kaan Numanoğlu olarak belirlendi.

CANLI YAYIN VAR MI?
TFF 1. Lig'de yayıncı kuruluş ve sponsor sorununun çözüme kavuşturulmaması nedeniyle 4. hafta maçlarının yayını olmayacak. Maçları izlemek isteyen taraftarlar facebook sayfalarından yayınlara ulaşabilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER!..
Teknik Direktör Levent Arıkdoğan'ın Mersin İdman Yurdu takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:
Mihaylov, Serol Semirhan, Mahmut Metin, Pedriel, Tolga, Mitrovic, Abdülkadir Korkut, Hakan Olkan, Nurullah Kaya, Güven Varol, Melih Gökçek

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır şu ilk 11 ile başlaması düşünülüyor:
Bekir Sevgi, Ramazan Özcan, Canberk Aydın, N'diaye, Ercan Yazıcı, Hasan Kılıç, Distel Zola, Mustafa Sevgi, Burhan Arman, Murat Gürbüzerol, Mehmet Çakır.

Haber: Ali BİROL