Aydınlar Group Karadeniz Laminat Parke ve Aykar Konut Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın '6. Samsun İnşaat Fuarı'n da gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek, fuarların iş bağlantıları için önemli olduğunu ve çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

İLGİ ODAĞI OLDU

Karadeniz Bölgesi'ndeki en büyük buluşması firmalara önemli iş bağlantılarını sunan fuarda, Aydınlar Group Karadeniz Laminat Parke ve Aykar Konut'un açtığı stant ilgi odağı oldu. Stantta firma temsilcileri ve ziyaretçilerle yakından ilgilenildi. 

"BİRÇOK ALANDA VARIZ"

Aydınlar Group Karadeniz Laminat Parke ve Aykar Konut Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, 1992 yılından bu yana hizmet verdiklerini belirterek, "'6. Samsun İnşaat Fuarı'nda ziyaretçilerin ilgisi ve alıcılar yoğun oldu.
Bu da bizi mutlu etti. 1992 yılından beri bu sektörde başladık. Karadeniz Laminant Parke'de Yıldız Entegre'nin bayisiyiz. Birçok alanda varız. Aykar Konut'ta ise 2010 yılından bu yana konut yapıyoruz. İmalat olarak,  mobilya, mutfak dolabı vestiyer ve pvc var. Aliminyum, cam doğrama ve seramik var.  Yani tuğla ve beton hariç hepsi mevcut. 1992 yılından bu yana sektörde olduğumuz için farkımız var. Önce bir güven var. Çok sayıda müteahhit ile çalışıyoruz. Bizden bir çalışma istediğinde söz verdiğimizde yapıyoruz. 'Söz senettir' derler ya sözümüz senettir. Ustalıktan geldiğim için çok şükür işlerimiz de iyiye gidiyor. Tavsiye de önemlidir. Bu da bizi mutlu ediyor" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a konut faizleriyle ilgili verdiği müjdelerden ötürü teşekkür ettiklerini dile getiren Aydın, "Şu anda devam eden projelerimiz ve 400'ü aşkın konutlarımız var. Talepler de artacak. İnşallah daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

SHOWROOM MÜJDESİ

Samsunlulara daha iyi hizmet vermek için sanayide 6 katlı bir showroom açmayı planladıklarını kaydeden Aydın şunları söyledi: "Her katında farklı bir ürün olacak ve müşterilerimiz her katta istediği ürüne kolayca ulaşabilecek.  Çok güzel bir alan olacak. İnşallah bir ay içinde açacağız.  SİMDER'de başkan yardımcısıyız. Güzel bir başlangıç oldu. Fuarda da standımız var. Taleplerimizde var. İnşallah daha güzel çalışmalarda yer alacağız."

Umut Can EREN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.