Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan Talimat 'Evsizlere Sahip Çıkın' Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kış şartlarından olumsuz etkilenecek evsiz vatandaşlara sahip çıkılması konusunda kaymakamlara talimat verdi

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, olumsuz hava şartlarından etkilenecek olan evsiz insanlara sahip çıkılmasını isteyerek, "Mağduriyet yaşanmaması için hazırlıklı olunması gerekir" dedi.

'MAĞDURİYET YAŞANMASIN' Samsun genelindeki koronavirüs vakaları ve aşılama çalışmalarının son durumu ile kış trafik tedbirleri ve havaların soğuması nedeniyle yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı, Vali Dağlı'nın başkanlığında, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Havaların soğumasıyla birlikte özellikle evsizler başta olmak üzere bazı vatandaşların mağduriyetler yaşayabileceğine dikkat çeken Vali Dağlı, bu konuda bütün kaymakamların kendi ilçeleriyle ilgili çalışma yürütmesi ve olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı yüzünden kimsenin mağduriyet yaşamaması için hazırlıklı olunması talimatı verdi.

AŞI ÇAĞRISI Vali Dağlı ayrıca koronavirüsle mücadelede en büyük gücün aşı olduğunu bir kez daha hatırlatarak, diğer varyantlara oranla çok daha hızlı yayılan omicron varyantına karşı vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine titizlikle uymaya devam etmeleri ve 3 doz aşılarını bir an önce tamamlamaları çağrısında bulundu.

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.