Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı,  ülke ekonomisi ve istihdamı için çaba sarf eden kadın girişimcilerinin yanında olduklarını ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

44 ÇEŞİT MAKARNA ÜRETİYOR

Bafra İlçesi'nde bir dizi ziyaret ve temasta bulunan Vali Dağlı, buğdayı ununun yanı sıra siyez, mercimek, karabuğday unları ile  doğal ve katkısız bir şekilde 44 çeşit makarna ve erişte üreterek, online satış ile tüm Türkiye’ye ulaştıran bir firmayı ziyaret ederek, firma sahibi Zehra Yargıç’tan üretim ve satış faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  Yargıç’ın örnek bir başarı gösterdiğini ifade eden Dağlı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

"DESTEĞİMİZ TAM"

Kadınların toplumda önemli bir yeri olduğuna değinen Vali Dağlı, gerek kooperatif aracılığıyla gerekse de bireysel girişimlerle ülke ekonomisi ile istihdamı için çaba sarf eden kadın girişimcilerinin yanında olduklarını  ve desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.  Dağlı'ya AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve  Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ile beraberindekiler eşlik etti. 

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.