Samsun Sinop arası kaç km araştırması yapılırken yolların trafik durumu ve kullanılan vasıtanın özellikleri dikkate alınmalıdır.  Birçok alternatif kullanılarak iki şehir arasında seyahat edilebilir.  Kullanılan vasıta, doğal olarak seyahat süresini de etkiler.  "Samsun Sinop Arası Kaç Km?", "Özel Araçla, Uçakla ve Otobüsle Kaç Saat Sürer?" sorularının cevaplarını sizler için derledik.

ÖZEL ARAÇLA SAMSUN SİNOP ARASI KAÇ SAAT SÜRER?

Samsun Sinop arası mesafe 157 km'dir. İki şehir arasındaki seyahatinizi özel aracınızla yapmak isterseniz 2 saatlik bir yolculuk süresi geçireceğinizi düşünmeniz gerekir. Trafik durumu ya da yol yapım çalışmaları gibi durumlar seyahat sürenizi değiştirebilir.

OTOBÜSLE SAMSUN SİNOP ARASI KAÇ SAAT SÜRER? 

Samsun Sinop arası yolculuk yapacaksanız otobüs alternatifini de değerlendirebilirsiniz. Firmaların güzergâh planları birbirinden farklı olsa da genellikle bu iki şehir arasındaki yolculuk süresi 2 saat 30 dakika olarak belirlenmiştir.

UÇAKLA SAMSUN SİNOP ARASI KAÇ SÜRER?

Samsun ve Sinop arasındaki mesafe çok kısa olduğundan havayolu şirketleri bu iki şehir arasına direkt uçuş planlamamıştır. Bu nedenle uçuşlar İstanbul aktarmalı şekilde yapılır. Aktarmalı şekilde yapılan uçuş süreleri de zaman zaman 10 saati aşabilir.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.