AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Adana'da stadyuma sığmayan bir coşku yaşandığını belirtti.

"GENÇLİK MUHTEŞEM"

AK Parti Gençlik Kollarınca Yeni Adana Stadı'nda düzenlenen 'Bir Gençlik Şöleni'ne katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karaaslan, " Stadyuma sığmayan bir coşku, yüreklerden taşan bir sevgi...Gençlik gümbür gümbür, gençlik muhteşem…
Teşekkürlerimiz Eyüp Kadir İnan başkanımıza ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi ailesine. 81 il Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza ve #izlebizi diyerek bu coşkuya ortak olan tüm genç kardeşlerimize" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

AK Parti'nin Gençlik Programı'ndan dönen Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu 3 gencin hayatını kaybetiği kazaya ilişkin ise, "Çok üzgünüz…Adana programımızın dönüş yolunda geçirdikleri elim trafik kazasında yaşamlarını yitiren genç kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim, kederli ailelerine sabr-ı cemil ihsan eylesin. Başımız sağ olsun" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.