Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği (Yunuslar) ile Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği'nde görev yapan personelin sorun ve taleplerini dinledi. Urhal ayrıca, başarılı polislere teşekkür belgesi takdim etti.

TALEPLERİ DİNLEDİ, SORULARI CEVAPLANDIRDI

İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki konferans salonunda polislerle bir araya gelen Müdür Urhal,  personelin taleplerini dinleyerek, sorularını cevaplandırdı. Yapılan toplantıda personelimizle birebir sohbet eden, Urhal, personelden gelen talep ve problemlerinin çözümü konusunda geliştirilecek bütün çalışmalara destek vereceğini, kapıların sonuna kadar açık olduğunu dile getirdi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Urhal ayrıca, İlkadım ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araç ve içerisinde yapılan kontrollerde, 1 aranan kişinin yakalanması, 6 adet tabanca, 4 adet kurusıkı tabancanın ele geçirilmesi ile birlikte, Alaçam ilçesinde de bir işyerinden hırsızlık olayında; 1 adet tabanca, 4 adet sarjör, 13 adet bilezik, altın zincir, hasır kolye, hasır bilezik, pırlanta kolye, 3 bin 150 avro ve yaklaşık 125 doların bulunması ve faillerinin yakalanmasını sağlayan personele teşekkür belgesi vererek ödüllendirdi. 

Haber Kaynak: Emre ÖNCEL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.