Daha önce Yetimler, engelliler ve şehit aileleri ile iftarda buluşan Bünyan Belediyesi iftar programlarına devam ediyor. Bünyan Belediye personeli düzenlenen iftarda bir araya geldi.
Bünyan Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlen iftara Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, daire müdürleri, birim amirleri, saha personeli ve aileleri katıldı. İftara katılan personel ile yakından ilgilenen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, personel ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen İftar programında konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ramazan ayının önemine dikkat çekerek:’’Ramazanlar birlik ve beraberliğin, İslami duyguların ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bu günler yardımlaşmanın, bedeni ibadetlerin yoğunca yapıldığı günlerdir. Rabbim hepimizin yaptığı ibadetleri kabul etsin diyorum’’ dedi.
Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Başkan Yardımcısı Süleyman Ermihan’ın personele tanıtan Başkan Şinasi Gülcüoğlu;’’ İnşallah memleketimizin geleceği çok daha iyi şekillenecek. Geçtiğimiz sene malumunuz birçok eksik araç, gerecimiz vardı. Bu yıl hepsini birer birer tamamladık ve tamamlama ya da devam ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmet üretmek için gelişmiş yeni bir araç filosunu sizlerin emrine vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Değerli arkadaşlar sizden benim isteğim, bu güne kadar hepiniz buna uydunuz teşekkür ederim. İnsanları kucaklayalım güler yüzlü olalım, onları anlayalım ve iyi bir irtibat kuralım. Emin olun bizi memleketlimiz çok bir şey istemiyor ve size samimiyetimle söylüyorum bizim memleketlimiz her şeyin en iyisine layıktır. Biz bu en güzeli hep birlikte bu takım olarak getireceğiz. Belediyeciliğin bir takım oyunu olduğunu asla unutmamanızı istiyorum arkadaşlar. Zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Dolayısıyla bizim zincirimiz, takımız çok güçlü olmak zorundandır. Memlekete hizmeti yerinde ve zamanında getirmek durumundadır. Sizlerden daha çok gayret istiyorum. Ben bunu esirgemediğinizi biliyorum. Belki hakkımızda değildir bunu istemek ama sizlerden işe daha sıkı sarılanınızı ve memleketin hasret kaldığı aç kaldığı hizmetlerin hızlı ve seri bir şekilde insanlarla buluşturulmasını sağlayalım ‘’ şeklinde konuştu.
Başkan Gülcüoğlu konuşmalarının sonunda personelin yaklaşan ramazan bayramını kutlarken iftar programı yapılan duaların ardından son buldu.