Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, takımın 10 Ocak’ta kampa gireceğini belirterek, ara transfer döneminde takıma direk katkı verecek 2-3 oyuncu transfer edeceklerini söyledi.
Ligin ilk devresinde takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle birçok maça ideal 11’le çıkamadıklarını kaydeden Başkan Yolbulan, ayrıca hakemlerin hatalı kararlarından şikayet etti. Şanssızlıkları olduğunu da dile getiren Başkan Yolbulan, en az 6-7 puan daha fazla alabilecekken bunu başaramadıklarını ifade etti.
Takımın ikinci yarıya 10 Ocak’tan itibaren Antalya Belek’te hazırlanacağını belirten Yolbulan, "13 gün sürecek kamp ile ikinci yarıya hazırlanacağız. Kamp süresinde Romanya takımlarından Astra Giurgiu ile bir de hazırlık maçı yapacağız. Ara transfer döneminde takıma takviye yapacağız. Galatasaray’dan Furkan Özçal transferi konusunda son aşamaya geldik. Satın alma opsiyonlu kiralık olarak sözleşme yapacağız. Bu hafta bu konuyu bitirmek istiyoruz. Yabancı olarak da bir müddettir görüşmekte olduğumuz hücum oyuncuları var. Bunlardan da en az birini kulübümüze kazandırmak için çalışıyoruz. İlave olarak bir veya iki yerli alternatif oyuncuyu takıma katabiliriz. Ara transferi bu şekilde kapatmak istiyoruz. Ara transferde çok fazla sayıda oyuncu hareketinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Direkt katkı verebilecek 2-3 oyuncu ve 1-2 alternatif yeterli olacaktır. Kaldı ki Samba Sow ve Ahmet İlhan ikinci yarıda takımda yerini alacak. Bu oyuncuları da yeni transfermiş gibi düşünmek lazım” dedi.