TFF 1. Lig'in  34. haftasında Bandırmaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başlayan Samsunspor'da Sportif Direktör Coşkun Zeren, Göztepe karşısında yaşanan hayal kırıklığını değerlendirdi. Maçın kendileri 
açısından siyah beyaz film gibi geçtiğini vurgulayan Zeren, "İlk yarısı bizim açımızdan iyi geçti. Golü de bulduk. farkı açabilecek pozisyonlarda ürettik. Devre arasında uyarılar yapılmasına rağmen ikinci yarı tamamen dağıldık.  Her şey bizim lehimize giderken maalesef ikinci yarıdaki dağınık futboldan dolayı sonuç böyle oldu. İyi başladığımız maçı kötü bitirdik" dedi. 

SAMSUN KAZANACAK
Ligin son haftasında oynayacakları Bandırmaspor maçı hakkında da konuşan Coşkun Zeren, "Şimdi artık kaderimiz kendi elimizde. Cumartesi günü tüm şehir olarak kenetlenip bu maçı alacağız. 1 puan bize yetiyor diye düşünerek sahaya çıkarsak hata yaparız. Çünkü maç 90 dakika. Son saniyede her şey tersine dönebiliyor. Dolayısıyla hedefimiz galibiyet. Samsunspor hangi ligde hangi sıralamada olursa olsun çok büyük bir camia. Bandırmaspor maçında da Samsun şehri olarak gereken yapılacaktır" diye konuştu.