DÜZCE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nca düzenlenen Türkiye Avcıbaşı Kupası müsabakaları sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Elmacık Atış Poligonu'ndaki şampiyonaya katılan 9 ilden 60 sporcu, sporting, skeet, sabit hedef, gelen ayı ve koşan domuz kategorilerinde yarıştı.

Erkeklerde İstanbul’dan Cüneyt Karakuş birinci, Karaman’dan Hasan Şimşek ikinci, Rize’den Zeki Haşimoğlu üçüncü olurken kadınlarda Düzce’den Hatice Balkancı birinci, Çorum’dan Buket Sin ikinci ve Ankara’dan Nataliz Gündoğdu üçüncülüğü elde etti.

Erkekler takım sıralamasında ise Karaman Atıcılık Avcılık Spor Kulübü 732 puanla birinci, İstanbul Yakacık Spor Kulübü 715 puanla ikinci ve Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü 592 puanla üçüncü oldu. 

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, müsabakaların ardından yaptığı konuşmada, sporcuların 3 gün süren müsabakalar boyunca hem yarıştığını hem de kamp yaptığını belirterek, ilin tanıtımı açısından önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.