Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan 50 maddeyi görüşerek karara bağladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısına Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlık etti. Ağırlıklı olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun hazırladığı raporların görüşüldüğü toplantıda Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nun bazı raporları da ele alındı. Toplantıda, Büyükşehir Belediye ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şubesi arasındaki ilişkileri geliştirmeye yönelik hazırlanan işbirliği protokolü de görüşülerek kabul edildi.

Toplantıda ayrıca Asfalt Şube Müdürlüğü emrinde kullanılmak üzere beş adet araç alımı hususu da meclis üyelerince oybirliği ile onaylandı. Gündemindeki 50 maddeyi karara bağlayan Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısını 14 Mart Cuma günü yapacak.

BAŞKAN ÖZHASEKİ'DEN MECLİS ÜYELERİNE PLAKET

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, görev süreleri 30 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte sona erecek meclis üyelerine birer teşekkür plaketi verdi. Bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Özhaseki, bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.