Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosu John L. Espinoza, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret etti.
Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Muş’a gelen ABD Adana Konsolosu John L. Espinoza, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ederek Muş ile ilgili bilgiler aldı. Muş’un küçük ve güzel bir şehir olduğunu söyleyen Espinoza, Muş’ta tarım ve hayvancılığın yanı sıra sanayinin de gelişmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Feyat Asya ise, Muş’ta huzur ve güven ortamının oluştuğuna vurgu yaparak, sanayinin gelişmesi için bazı ön adımlar atılması gerektiğini kaydetti. Asya, “ABD Adana Konsolosu Sayın John L. Espinoza’ya nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum. ABD bizim dost ve müttefik olduğumuz ülkelerden biri. ABD gibi bir ülkenin Adana’da konsolosunun olması da ülkemiz adına önemlidir. Kendisine ilimize yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Feyat Asya tarafından ziyaret anısına Muş Lalesi’nin bulunduğu bir tablo hediye edildi.