8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, DKP-Kadın Komünarlar Birliği, Maoist Komünist Partisi, MLKP-Komünist Kadın Örgütü (KKÖ), PAJK, THKP-C/MLSPB' gibi terörist gruplar birleşip Kadınların Birleşik Devrim Hareketi (KBDH)'ni kurdu. 

SİLAHLI MASKELİ TERÖRİSTLER

Kandil'de yüzleri maskeli ve silahlı kadın teröristlerin bir araya gelip sahneye koyduğu 'PKK tiyatrosu' sosyal medyada alay konusu oldu. Halkın çocuk yaştaki kızlarını "özgürleştirme" "önlerini açma" vaadi ile kandırıp dağa götüren sübyancılara sesini çıkaramayan sözde devrimci kadınlar Türkiye'deki kadın haklarından ve demokratikleşmeden söz etti.

REFERANDUM'DA HAYIR ÇAĞRISI

Biraraya gelen terörist grup 16 Nisan'da yapılacak referandum için ise hayır oyu istedi. PKK içindeki tehdit, tecavüz ve kadınlara yönelik baskı gibi korkunç olaylara değinmeyen sözde devrimci teröristler, okudukları bildiride "faşist anayasaya karşı 'Hayır' demeyi de dönemin devrimci bir görevi olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

PKK İÇİNDE YAŞANAN REZALETLER

Dünya Kadınlar Günü bahanesiyle her platformda Türkiye'yi eleştiren terör örgütü PKK ve siyasi destekçileri Kandil'de yaşanan rezillikleri görmezden geliyor.

PKK’lı kadın teröristlerin ifadelerinden yola çıkılarak hazırlanan istihbarat raporunda örgütün kadınlara yönelik baskı, tehdit ve tecavüz dolu korkunç olaylarına yer verilmişti.

İşte kandırılarak dağa çıkarılan kızların intihar ve infazla biten öyküleri:

K.S. (32): 17 yaşındaki uzun boylu, sarışın Dilan ve 18 yaşındaki sarışın, yeşil gözlü Ağıt gibi 28 kadınla birlikte 2002-2003 arasında Cemal kod adlı Murat Karayılan'ın korumalığını yaptım. İstanbullu olan Dilan, 2002'de Karayılan'ın kendisine tecavüz etmesi nedeniyle el bombasıyla intihar etti. Karayılan'ın korkusundan kimse sesini çıkaramadı.

Kaynak:Hürriyet