Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden ve 11 maçta topladığı 21 puan ile lider Düzyurtspor’un 4 puan gerisinde 2'nci sırada yer alan Manavgat Evrensekispor, yarın sahasında 9 puan ve 15'inci sırada yer alan Balçova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Son haftalarda deplasmanda aldığı başarılı sonuçların yanında sahasında oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Manavgat Evrensekispor, Balçova Belediyespor karşısında taraftarlarına güzel futbol, farklı bir galibiyet ve 3 puan hediye etmenin hesaplarını yapıyor.

Takımda Çağrı dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, "Özellikle sahamızda şanssız bir şekilde kaybettiğimiz puanlar nedeniyle şu an grubumuzda liderin 4 puan ardından 2'nci sırada yer alıyoruz. Takımımın ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayacağına inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımın bunu başaracağından hiç şüphem yok. Hedefimize ulaşabilmemiz için sahamızda oynayacağımız Balçova Belediyespor karşılaşmasıyla başlayan bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. Rakibimizin ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Oyuncularım bugüne kadar oynadığı disiplinden kopmadan her şeyini sahaya yansıtacağına ve sahadan galibiyetle ayrılacağına inanıyorum" dedi.

Manavgatlı sporseverleri yarın saat 13.30’da Evrenseki Stadı'na takımlarını desteklemeye davet eden Şehirli, "İnanıyorum ki oyuncularım iyi bir futbol ve bol gollü bir galibiyetle 3 puanı taraftarlarına hediye edecektir" dedi.