Samsun’un Bafra İlçesi’nde 30 yıldır yatak ve baza üretimi yapan Calven Sofa, bünyesinde çalıştırdığı 50'nin üzerinde personel ile yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 550'nin üzerinde noktaya hizmet ederken kalitenin tek bilinen adresi haline geldi. Calven Sofa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çay, aile şirketi olarak her zaman  en güvenilir hizmeti verme gayretinde olduklarını belirtti. 

HER GÜN DAHA İLERİYE

Mobilya sektöründe her geçen gün daha da ileriye adım atmak için çalıştıklarını belirten Çay, "Mobilya sektörü ile alakalı bir çok çalışmamız oldu. Ama her sektöre değil bir sektöre odaklanıp en iyisi olmak istedik. Bu düşünceyle baza ve yatak alanına yöneldik. Bizim amacımız olduğumuz yerde saymak değil, en kaliteli şekilde daima ileriye gitmek" diye konuştu. 

GARATİYE ÖNEM VERİYORUZ

Her zaman kaliteli ve farklı çalışmalara imza atmaya çalıştıklarının altını çizen Çay, “Bu sektörde pazarı bilmek, havayı solumak ve insanların tam olarak ne istediğini anlamak gerekiyor. Müşterilerimizin memnuniyetiyle birlikte başarımıza, başarı katarak ilerlemeye devam ediyoruz. Dostlarımızın artık uzaklara gitmesine gerek yok. Kendine ve işine güvenen bir aile şirketiyiz. Her zaman en güvenli ve kaliteli hizmeti verme gayretindeyiz. Bizi diğer firmalardan ayıran özellik yatağımızda dayanıklı olması için 8 milimetre sunta yerine 18 milim sunta kullanıyoruz. Yataklarımızda da aynı şekilde yayını dahi kendimiz alıp yapıyoruz. Ürünlerimizde sağlamlık ve garantiye önem veriyoruz. Müşterilerimizin isteğine ve tarzına göre ürünlerimizi tasarlıyoruz" dedi. 

DÜNYAYLA ÇALIŞIYORUZ

Türkiye dışında 5 ülke ve bir çok firma ile anlaşma yaptıklarını ifade eden Çay, "Şu anda aktif olarak çalıştığımız 5 ülke var. Ama görüştüğümüz ve çalışacağımız başka ülkeler de olacak. Yaptığımız anlaşmalarımız, sözleşmelerimiz var" diye konuştu. 

İSTİHDAM ARTACAK

İstihdamı arttırmayı hedeflediklerini kaydeden Çay, "Yaklaşık 30 yıldır mesleğin içerisindeyim. Bu günlere tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Zorluklara rağmen işimizi severek yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İnsan yaptığı işe önce kendini inanmalı. Sevgimiz ve inancımızla birlikte kaliteli bir iş ortaya çıkarıyoruz.  Biz, toptan üretim yapan bir fabrika olduğumuz için aynı zamanda istihdamı arttırmayı da hedefliyoruz. Şu an yaklaşık 50'nin üzerinde çalışanımız var. Bu sayının gittikçe artmasıyla istihdama katkı sağlamak istiyoruz” dedi. 

TEDBİRLERE UYUYORUZ

Koronavirüs sürecinde tüm tedbirleri alarak üretime devam ettiklerini belirten İbrahim Çay şöyle konuştu: "Fabrikamızda 50'nin üzerinde işçi çalıştırıyoruz. Koronavirüs sürecinde tüm hijyen kurallarına uyarak personelimizin ve müşterilerimizin sağlığını düşünerek çalışıyoruz. Vatandaşlar sağlamlığımız ve kalitemiz için gönül rahatlığıyla tercih ediyor. www.calvensofa.com internet sitemizden girildiğinde iletişim bölümünden istenilen adres ve bölgeye hizmetimiz 7 gün 24 saat olarak sürüyor."

Esra VURAL,  Yasin YILDIZ