Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda girdiği çatışma sonucu yaralanan Uzman Çavuş Serkan Arık’ı baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar, Mehmet Çivici ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alim, Sibel Demirçin ve Aynur Coşkun ile birlikte; TSK’nın Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütü PYD/YPG’ye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanarak gazi olan Uzman Çavuş Serkan Arık’ı baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Teröristlerle girilen çatışma sonucu başından yaralanan ve tedavisinin ardından İlçeye bağlı Ramazanlı Köyü’ndeki baba ocağına getirilen Gazi Serkan Arık ile ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan Yalçın, ülkenin güvenliği ve huzuru için yurt içi ve yurt dışında görev yapan tüm Mehmetçiklere minnettar olduklarını söyledi. Yalçın, TSK’nın bu harekâttan da zaferle çıkacağına inançlarının tam olduğunu belirterek, “Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.”dedi.

TSO heyeti gaziye ve ailesine her zaman yanlarında olduklarını, her hangi bir ihtiyaç halinde de kendileriyle iletişime geçebileceklerini iletti. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Gazi Serkan Arık da silah arkadaşlarının sınır içi ve sınır dışında kahramanca mücadele verdiğini, en kısa sürede de başarıya ulaşacaklarını söyledi ve bir an evvel iyileşip arkadaşlarının yanına dönmek istediğini kaydetti.

Baba Suat Arık ise büyük oğlunun da uzman çavuş olarak TSK’da görev yaptığını ifade ederek, evlatlarıyla gurur duyduğunu söyledi.