14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti’de 81 ilde aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklaması Samsun’da Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da yapıldı. Temayül yoklaması, Milletvekili Aday Adaylarının ve oy kullanacak teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

3 NİSAN'DA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

E-temayülde oylar klasik zarf ve pusula yerine bilgisayar ortamında elektronik olarak kullanıldı. Teşkilat mensupları, 89 aday adayı arasından milletvekili olmasını istediği 9 kişinin ismini seçti.  Samsun'da yapılan temayül yoklaması, genel merkez tarafından değerlendirilecek. Sonucun ise 3 Nisan'da açıklanması bekleniyor.

"FAYDALI OLACAK İSİMLERİN SAMSUNUMUZA NASİP OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ"

Temayül hakkında bilgi veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, " Temayül yoklaması teşkilatlarımız açısından önemli kıymetli bir çalışma ve ilgiyi görüyorsunuz teşkilatlarımız her ilçeden ve il olarak ayrı 18 ayrı sandık kurularak elektronik sistemle yapıyoruz. Samsun'dan 89 tane aday adayı var mevcut vekillerimiz buna dahil değiller. Şu anda ilk kez aday adayı olan 89 tane kıymetli isim var. Hepsine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz. Tekamül oylamasını elektronik sistemle yapıyoruz sabah 10.00'da başladık akşam 16.00'da bitireceğiz. 16.00'da sistemi kapattığımızda bütün aday adaylarının ne kadar oy aldığına dair genel merkezimizden görünür olacak. İnşallah hayırlısıyla en doğru isimlerin, en faydalı olacak isimlerin Samsunumuza nasip olmasını temenni ediyoruz bizde. " dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.