Şirket çalışanlarının motivasyonlarını arttıran sosyal faaliyetlere önem veren ve sık sık çalışanların bir araya geldiği organizasyonlar düzenleyen Kayserigaz, bu buluşmalara bir yenisini daha ekledi.

18 Temmuz salı günü Kayserigaz yerleşkesi içerisinde düzenlenen buluşmada çalışanlar barbekü ziyafeti ile keyifli dakikalar geçirirken güzel havanın tadını çıkardılar. Kayserigaz çalışanları yoğun iş temposundan uzaklaşarak müzik eşliğinde sohbet edip, ekip ruhunu pekiştirme fırsatı da buldular.

Çalışanlar için düzenlenen bu etkinliklerin devam edeceğini söyleyen ve örnek firma olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, “Kayserigaz ailesi olarak bu tür organizasyonlarda bir araya gelmekten büyük keyif alıyoruz. Yoğun çalışma temposuna sahip olan Kayserigaz çalışanları için fırsat buldukça sosyal aktiveleri de hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Barbekü buluşmasına katılan tüm çalışanlara ve bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum.’’ dedi.