Samsun Canlı Haber TV ekibi olarak, Atakum'un Denizevleri Mahallesi sakinlerine ''Atakum Belediye Başkanından öncelikli beklentiniz neler?" diye sorduk. Vatandaşlar, ilçedeki turizmin daha da gelişmesini ve daha temiz bir çevre istiyor.

İşte vatandaşların yanıtları:


SAĞLIKLI VE MUTLU HAYAT
Murat KUL: İnsanların daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayat geçirmesini sağayabileceği ortam sağlanmalı. İnsanların ailesiyle rahatlıkla vakit geçireceği yerlerin sayısı artmalı. Öncelikle ilçemize bunları kazandırabilir. 

KALİTELİ ŞEKİLDE ÇALIŞMALI
Murat DEMİREL: Öncelikle kendisine yakıştığı gibi kimseye ayrımcılık yapmadan kaliteli bir şekilde çalışmasını isteriz. Atakum, Samsun'un en güzel ilçelerinden birisi ama ilçemizdeki turizm yatırımı artmalı. Çünkü sahilimiz çok güzel, değerlendirilebilir. 

VATANDAŞA DÜRÜST OLSUN
Eyüp KERİ: Belediye başkanından öncelikle tüm hizmetleri bekliyoruz ama öncelikle, vatandaşa karşı dürüst olmasını istiyoruz. Bizim için en önemlisi bu. Sonrasında eğitime ağırlık verilmeli ve sahili turizme açık hale getirilmesini istieriz. Sahilimiz çok güzel, düzenleme yapılarak plaj ağırlıklı olmasını isteriz. 

SAHİLİMİZ TURİZME AÇILMALI
Metin KUL: Denizevleri Mahallesi'nin daha modern olmasını istiyorum. 55 yıldır burada yaşıyorum, biz böyle bir sahil istemiyoruz. Belediyeden öncelikli olarak sahilimizin düzenlenmesini istiyorum. Denizevleri  sakinleri için sahilimizin turizme açmasını ve bizim de güzel vakit geçirmesini sağlayabilecekleri yerlerin sayısını artmasını istiyoruz. 

ATAKUM TEMİZ TUTULMALI 
Vedat AYDIN: Belediye başkanından öncelikli istediğimiz Atakum'un temiz olması. Sonrasında muhtaç insanlara yardım yapılması. Atakum bildiğimiz gibi öğrenciyle dolu. Gerektiği yerlerde öğrencilere yardım edilmesini isteriz. 

YAŞANILABİLİR OLMALI
Yusuf ÇAVDAR: Belediye başkanından öncelikli beklentim temiz sahil, yaşanılabilir bir Atakum olması. Vaktimizi güzel geçirebileceğimiz, temiz ortam bizim için yeterli olacaktır.  

TEK  İSTEĞİM TEMİZ ÇEVRE
Osman ERTÜRK: Kendisini tanımıyorum umarım Atakum için daha iyisini yapar. Belediye başkanından tek isteğim, çevremizin temiz tutulmasını sağlaması. Başka bir beklentimiz yok. Çünkü Atakum'da her şey güzel, başka bir sorunumuz yok. Şükürler olsun. 

SAHİL ÇOK KIYMETLİ
İdris BAŞOGUR: Belediye başkanından, sahile bakmasını istiyoruz. Çünkü sahilimiz Samsun için çok değerli ama kimse sahilimize sahip çıkmadı. Şu anki başkandan beklentimiz var. Güzel işler yapacağını düşünüyoruz.  

SOSYAL AKTİVİTELER YOK 
Erdoğan TEPEDELEN: Atakum'da ailecek gidebileceğimiz bir çay bahçesi bile yok. İnsanların yapabileceği sosyal aktiviteleri yok. Çünkü kimse Atakum'a bakmadı, her yer yabancı uyruklu insanlarla dolu. Başkandan öncelikli beklentimiz bunların yapılması.   

ETRAFI KİRLETENE CEZA YAZILSIN
Sabiha AYDIN: Atakum, bizler için çok güzel ve değerli olduğunu söyleyebilirim.Bu yüzden belediye başkanından Atakum'un temiz tutulmasını ve sahilde çekirdek kabuklarıyla etrafı kirletenlere ceza yazılması isteriz. 

Ebru ÖZTÜRK- Ekrem ASLAN