Denizli 2. Amatör Küme’de namağlup olarak yoluna devam eden Honazspor, evinde Denizli Gençlergücüspor’u 2-1 yenerek bir üst lige çıkmayı büyük ölçüde garantilerken, maç sonu rakip takımın saha içine dizilerek Honazsporlu futbolcuları alkışlaması büyük takdir topladı.
Denizli 2. Amatör Küme maçında Honazspor evinde Denizli Gençlergücüspor’u ağırladı. Büyük çekişme içinde geçen maçı evsahibi Honazspor 2-1 kazanarak namağlup olarak yoluna devam etti. Aldığı bu galibiyetin ardından 1.Amatör Küme’ye çıkmayı büyük ölçüde garantileyen Honazspor’u maç sonunda bir sürpriz bekliyordu. Maçın bitiş düdüğünün ardından saha içine dizilen Denizli Gençlergücüspor’lu oyuncular fari play dersi vererek Honazsporlu futbolcuları alkışladı. Bu davranış maçı izlemeye gelen taraftarlardan da destek görürken, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da sahaya inerek her iki takımın oyuncularını kutladı.
Futbolun dostlık ve kardeşlik olduğunu belirten Devecioğlu, ‘’ Maçtan galip gelerek üst lige çıkmayı büyük ölçüde başardık. Bundan sonra da aynı şekilde oynayarak namağlup olarak çıkmak istiyoruz. Takımımızın teknik ekibi ve tüm oyuncularını bu güzel mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca herkese centilmenlik dersi veren Denizli Gençlergücüspor’u da bu güzel davranışından dolayı kutlarım. Futbol böyle daha güzel’’dedi.