Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve oda başkanları, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren ve evinde istirahat eden Hüseyin Anıl’ı ziyaret etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, beraberindekilerle birlikte Hüseyin Anıl’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sol dizinden geçirdiği operasyon sonrasında evinde istirahat eden emekli öğretmen, gazeteci, Bodrum CHP İlçe Örgütü eski başkanlarından ve CHP Muğla Milletvekili aday adaylarından Hüseyin Anıl’ı ziyaret eden Mehmet Kocadon’a eşi Hülya Kocadon’un yanı sıra BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı eşlik etti.
Sol diz çapraz bağı kopan ve bu kopma ile diz kemiğinde ufak bir kırık oluştuğunu ifade eden Anıl, kendisini ziyarete gelen herkese teşekkür etti. Bodrum Belediye Başkanı ve oda başkanlarının ziyaretinden dolayı duygulandığını ve çok mutlu olduğunu söyleyen Hüseyin Anıl, “Bir talihsizlik sonucu sol dizimden operasyon geçirdim. Dizim günden güne iyileşiyor ve yavaş yavaş ayağa kalkıyorum. Bu süreçte sevgili dostlarımın bana verdiği moral, hızlı bir şekilde iyileşmeme katkıda bulundu. Evime kadar gelerek beni ziyaret eden ve bana moral veren Bodrum Belediye Başkanımıza ve oda başkanlarımıza çok teşekkür ederim” diyerek duygularını ifade etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “Talihsiz bir şekilde rahatsızlanan Hüseyin Abimize geçmiş olsun ziyaretine geldik. Bu ziyarete oda başkanlarımız da katıldı. Bodrum’un sembolü olan Hüseyin ağabeyimizin bir an önce iyileşerek aramıza yine eskisi gibi koşarak dönmesini diliyoruz. Bugün, evinde ziyaret ettiğimizde, kendisinin ayağa kalkması bizi mutlu etti. İnşallah bundan sonra böyle üzücü olaylar yaşamaz ve sağlıklı günlerde beraber oluruz. Ayrıca bizi evlerinde ikramlarıyla ağırlayan Anıl ailesine de teşekkür ederim” dedi.
Hülya Kocadon ve oda başkanları da Anıl’a geçmiş olsun diyerek Anıl’ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diledi.