AK Parti Bilecik İl Teşkilatı üyeleri ve milletvekili adayları muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı. Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, bu nazik davetlerinde dolayı AK Parti teşkilatına teşekkür etti.
“TAKIM OYUNU NE KADAR İYİ OLURSA NETİCE O KADAR İYİ OLUR”
AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, yaptığı konuşmada, "Biz burada bir takımın oyuncularıyız. Muhtarlarımız, il genel meclis üyelerimiz, il genel başkanımız, belediye başkanımız, milletvekillerimiz bir futbol takımının oyuncuları. Takım oyunu ne kadar iyi olursa neticede o kadar iyi olur. Bu manada bizlere destek verdiğiniz, hayırlı çalışmalara imza attınız” dedi.
“BİZ BİRLİKTE BİLECİK’İZ, BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, son 14 yıldır birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde, istikrar içerisinde, hayal denilen birçok olayı bu millet ile ele ele gönül gönüle vererek gerçekleştirdiklerinin belirtti. Yağcı, “Şehrimizde de genel idare yerel idare iş birliği içeresinde gerçekten dün olmaz denilen, bunlar nasıl yapılacak denilen birçok olayı da hep birlikte gerçekleştirdik. Eksiklerimiz yanlışlarımız mutlaka var, ama şunu unutmayın. Bu eksiklikleri de bu yanlışları da doğruya götürecek yenisini daha iyisini yapacak yine bizleriz. Yine sizlerde bizleri el ele gönül gönüle birlikte vereceği çalışmayla olacak şeyler. Onun için bazen bardağın dolu tarafını bırakıp küçük noktalara takılarak boş nokta üzerinde siyaset değerlendirme yapmayalım. Emin olun bu zamana kadar yaptıklarımız şehrimize yönelik olarak bundan sonra yapacaklarımızın da en büyük teminatıdır. 7 Haziran’ da yapılacak seçimlerin şehrimiz adına ülkemiz adına, dünya insanlığı adına çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Yereldeki bu gücümüzün devam etmesi açısından genelde de güçlü olmamızı, genelde de devamlılığı hem Bilecik açısından, hem Türkiye açısından, hem de dünyadaki mazlum milletler açısından Türkiye’deki istikrarı bu anlamda çok büyük oda nasıl sağlanacak herkes üzerine düşeni yaparak sağlayacak” dedi.
AK Parti milletvekili adayları Halil Eldemir ile Ramazan Kurtulmuş ise yaptıkları konuşmalarda, yaklaşan seçimlerde partilerine destek istediler.
Konuşmanın ardından AK Partililer muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.