Geçen sezon Yeni Malatyaspor ile Süper Lig sevinci yaşayan Sezer Özmen'in gönlü Samsunspor'da. 24 yaşındaki futbolcu ile ilgili kararı önümüzdeki hafta Teknik Direktör Alpay Özalan verecek 

KARAR ALPAY HOCANIN 
Samsunspor'un listesinde yer alan Sezer Özmen, transfer süreciyle ilgli konuştu. Geçen sezon Yeni Malatyaspor ile Süper Lig sevinci yaşayan 24 yaşındaki stoper, Samsun Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Samsunspor ile transfer görüşmesi yaptığını doğrulayan Sezer Özmen, "Başkanımız Erkurt Tutu ile menajerim görüştü. yönetimden dolayı herhangi bir sıkıntı yok. Alpay Özalan hocamızın kararını bekliyoruz. Alpay hocamız pazartesi günü Samsun'a geliyormuş. Coşkun Zeren, alpay hoca ile görüşecek. Alpay hoca onay verirse ben gelmeye hazırım" dedi. 

HİÇ PARA KONUŞMADIM 
Samsunspor'daki günlerini unutamadığını vurgulayan Sezer, "Samsunspor benim gözbebeğim. Fransa'dan Türkiye'ye döndüğümde Samsunspor ile yine görüşmem olmuştu. İlk sezonda transfer tahtası kapalı olduğu için gelemedim. Geçen sezon ise sanırım Osman hoca beni istememiş. Benden kaynaklanan problem hiç olmadı. Kamuoyunda para için gelmediğim yönüde söylemler var. Ben Samsunspor ile para konuşmadım. Bunun bilinnesini istiyorum. Samsun'da insanların bana olan sevgisi üst seviyede. Ben de onları ve Samsunspor'u seviyorum" diye konuştu.

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU